Συμμετοχή της «ΡΕΑ» στο 5th Meeting «Debates on cancer treatments and cost effectiveness»

Μάιος 21, 2018

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαίου 2018 είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχουμε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον Συνέδριο 5th Meeting «Debates on cancer treatments and cost effectiveness» που διοργάνωσε το Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο Υποστήριξης Ασθενών στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Μέσα από την ομιλία μου με θέμα «Η Διαφύλαξη της Γονιμότητας σε Γυναίκες με Καρκίνο» είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω την οπτική της σύγχρονης ογκολογίας στο θέμα της θεραπείας του καρκίνου που στην εποχή μας έχει ως σκοπό όχι μόνο την επιβίωση, αλλά και την διατήρηση της αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών.

Στόχος του Meeting είναι να μεταλαμπαδεύσει ηθικές αξίες, ευγενή κίνητρα και πάνω από όλα ελπίδα για το μέλλον στις νέες γενιές επιστημόνων υγείας που θα χαράξουν τη μελλοντική πορεία της ιατρικής και των ασθενών. Μέσω του συνεδρίου, μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε, να μοιραστούμε και να αξιοποιήσουμε τα νεότερα δεδομένα γύρω από τις υπάρχουσες θεραπείες για τον καρκίνο ώστε να τον αντιμετωπίσουμε αποδοτικότερα σε συνάρτηση με την οικονομική κατάσταση του τόπου μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου για την τιμητική πρόσκληση, καθώς και όλους τους διακεκριμένους συναδέλφους και ομιλητές που συμμετείχαν σε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συντονιστή των παρουσιάσεων και προεδρεύοντα της συνεδρίας Κ. Μητσάκο.

Δείτε την παρουσίαση της ομιλίας μου εδώ.

Send this to a friend